Cobalt Colour Concept

Tapijt aangepast aan jouw interieur

Bij Tapibel houden we van een creatieve uitdaging waarin de klant steeds centraal staat. Naast onze voorwaarden kwaliteit, vooruitstrevendheid, uitstraling en duurzaamheid prikkelen we graag je fantasie en dat doen we met ons gloednieuw Cobalt Colour Concept.

Voor projecten van meer dan 400m² realiseren we een kleurcombinatie op maat, speciaal voor jou! Wil je een unieke vloer creëren? Kijk dan verder dan onze voorraadcollecties. Met de patronen van onze Cobalt SDN en Econyl® Design collecties stel je eindeloos veel mogelijkheden samen om zo het perfecte tapijt voor je interieur te verwerven.

Pik een patroon uit de Cobalt SDN collecties: Hexagon Art, Grunge, Relined en Expression, of uit de Econyl® collecties: Shoreline, Diamond Art, Artisan Tweed en Urban Textures. Voeg daar nog eens de 28 Cobalt SDN-kleuren aan toe en de mogelijkheden zijn grenzeloos.

Hoe ga je te werk? Zodra je creativiteit is aangewakkerd ga je aan de slag met de volgende drie stappen:

  • Stap 1: Kies het gewenste dessin uit onze Cobalt SDN of Econyl® Design collecties.
  • Stap 2: Kies de twee Cobalt SDN – kleuren uit onze 28 beschikbare opties.
  • Stap 3: Bestel je op maat gemaakte staal.

We streven ernaar om voor jou, de klant, de meest unieke vloerconcepten te verwezenlijken. Met dit concept is elk idee realiseerbaar. Heb je inspiratie nodig? Neem dan zeker een kijkje op onze Pinterestpagina!

Cobalt colour concept colours

Tapibel Sales Desk

Is jouw keuze gemaakt? Of wil je meer info? Neem dan zeker contact op met de Tapibel Sales Desk.

Anmelden

Passwort vergessen?