Treed binnen in
de luxueuze wereld
van New Worlds

Zijdezacht

Almyra

Zijdezacht

Almyra

Fluweel onder je voeten, donsveertjes die kietelen aan je tenen. Op en top elegantie. Treed binnen in de wereld van Almyra, een wereld van tedere zachtheid. De collectie die luxe naar een hoger niveau tilt.

Ontdek meer over Almyra

Weelderig

Soneva

Weelderig

Soneva

Vorstelijk en overvloedig. Je laten drijven op de kabbelende golven, bijna gewichtloos. Een waar feest voor je zintuigen. Treed binnen in de wereld van Soneva, een wereld van rijke weelderigheid. De collectie combineert luxe met kwaliteit.

Ontdek meer over Soneva

Hoogwaardig

Matera

Hoogwaardig

Matera

Eersteklas residentiële luxe, je voelt je de koning te rijk in je eigen huis. Treed binnen in de wereld van Matera. Een wereld waarin hoogwaardige luxe centraal staat. Een superieure collectie met een vorstelijk tintje.

Ontdek meer over Matera

Luxueus

Matera Primo

Luxueus

Matera Primo

Diep wegzakken in een kingsize hemelbed, genieten van pracht en praal en optimaal comfort. Treed binnen in de opulente wereld van Matera Primo. Een wereld waar luxe en zachtheid sleutelwoorden zijn.

Ontdek meer over Matera Primo

Veelzijdig

Medina

Veelzijdig

Medina

Zijdezacht, luxueus, hoogwaardig residentieel. Treed binnen in de veelzijdige wereld van Medina. Een wereld waarin je alle paden kan bewandelen met optimaal voetcomfort. Van hoogwaardige residentiële projecten tot hotelkamers en zelfs losse karpetten. De opties zijn eindeloos met de geribde textuur van Medina.

Ontdek meer over Medina

ECONYL® geregenereerd nylon kan je oneindig recycleren, zonder
in te boeten op kwaliteit.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?