Twise: duurzame initiatieven voor een groenere planeet

Onze tapijten en aanpak passen in de wereld van nu, want ecologie en duurzaamheid dragen we hoog in het vaandel. We zijn steeds op zoek manieren om onze tapijten en tapijtproductie duurzamer en meer ecologisch te maken. Dat zijn geen loze woorden, we maken onze beloftes waar aan de hand van concrete initiatieven.

Twise is het overkoepelend duurzaamheidsmerk waar die ecologische initiatieven onder vallen. Twise, omdat Tapibel wijs omgaat met de tapijtproductie, voor een groenere planeet. Bovendien werken we zo mee aan een circulaire economie en beperken we waste. Al onze oplossingen bevatten geregenereerd of gerecycleerd materiaal.

We geven de gebruikte materialen dus een tweede (en derde, vierde …) leven!

Het resultaat? Een duurzamer en meer ecologisch tapijt, van het garen tot de backing.

We blijven innoveren en zijn steeds op zoek naar manieren om onze tapijtproductie groener te maken. Als familiebedrijf denken we ook aan de volgende generaties, dankzij deze aanpassingen kunnen ook zij genieten van een groenere wereld en groener tapijt. Duurzaamheid staat centraal in onze werking.

Ontdek onze duurzame initiatieven voor een groenere planeet

Econyl logo - duurzaamheid Tapibel

ECONYL®

ECONYL®-garens zijn vervaardigd uit 100% geregenereerd Polyamide 6.

Ecofuse - duurzaamheid Tapibel

Ecofuse

Ecofuse is een latexvrij en ecologisch alternatief voor de coating van kamerbreed tapijt en tapijttegels.

logo Greenbase - Duurzaamheid Tapibel

Greenbase

Greenbase wordt gebruikt als afwerking van de tapijttegels. De gemodificeerde bitumen backing is gemaakt van 70% gerecycleerd materiaal.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?