Tapijttegels

Tapijttegels

Tapibel produceert een breed gamma tegels. Tapibel speelt hiermee in op de trend van modulaire vloerbedekking. Met tapijttegels zijn de creatiemogelijkheden eindeloos. Creëer in no-time je eigen modulair vloerdesign. De standaardkwaliteiten kan je bestellen uit voorraad. Het standaardformaat van de tapijttegels is 50×50 cm. Andere formaten, waaronder 25×100 cm, zijn ook mogelijk.

Een groot deel van onze tapijttegels zijn ook verkrijgbaar in het kamerbreed assortiment. Daarnaast produceren we ook exclusieve tapijttegelcollecties die je op aanvraag kan bestellen.

Voordelen van tegels
 • Goed voor de akoestiek
  Tapijttegels vullen letterlijk en figuurlijk de ruimte en absorberen geluid.
 • Eenvoudige installatie
  De tegels zijn gemakkelijk te installeren. Ze worden vierkant of in plankvorm versneden. Je kan ze ook eenvoudig vervoeren in bulk.
 • Minder snijafval
  Tijdens de installatie heb je minder snijafval dan bij kamerbreed tapijt. Een milieuvriendelijk voordeel dus.
 • Veelzijdig
  Tegels zijn enorm veelzijdig. In één ruimte kan je verschillende collecties combineren, wat zorgt voor een unieke touch.

Technische informatie

Tapijttegels zijn afzonderlijke stukken tapijt die je gemakkelijk installeert. De tegels zijn meestal gestructureerd met een laag poolvezels, getuft in een primaire backing die versterkt wordt door een secundaire backing.

Naast het standaard vierkant formaat (50×50 cm) biedt Tapibel ook tegels aan in bijvoorbeeld plankvorm (25×100 cm).

Inloggen

Wachtwoord vergeten?