Naaldvilt

Naaldvilt tapijt

Tapibel produceert naast getuft tapijt ook een uitgebreid gamma naaldvilt. Naaldvilt tapijt wordt geproduceerd met vezels in plaats van met garens. Kies uit tientallen kleuren en verschillende structuren.

Dit soort tapijt is populair in de evenementensector en is ook een graag geziene vloerbedekking in commerciële ruimtes. Voor de bekleding van trappen en tribunes kies je ook best voor naaldvilt.

Naaldvilt is verkrijgbaar in kleine oplages voor bijvoorbeeld een (rode) loper. Dat maakt dat we flexibel kunnen leveren op basis van jouw specifieke wensen.

Voordelen van naaldvilt
 • Veelzijdig
  Een naaldvilt tapijt is al lang niet saai meer. Waar je vroeger enkel voor neutrale kleuren kon kiezen, heb je tegenwoordig keuze uit tientallen trendkleuren en verschillende structuren. Daarnaast kan je naaldvilt op zowat elke locatie leggen en is het goed te combineren met vloerverwarming.
 • Robuust
  Naaldvilt kan je gebruiken op korte termijn (bijvoorbeeld een rode loper) maar is zeker ook durabel op lange termijn. De naaldviltcollecties van Tapibel zijn enorm robuust en stevig. Wat het geschikt maakt voor zwaar voetverkeer. Ideaal voor zowel korte evenementen als langdurige plaatsingen voor de contractmarkt.
 • Economischer
  Naaldvilt is betaalbaar én werkt isolerend. Het houdt warmte vast en kou buiten. Je kan de verwarming dus een graadje lager draaien, goed voor de portemonnee.
 • Brandvertragende afwerking
  Verschillende van onze naaldviltcollecties kan je bestellen met een brandvertragende afwerking. Zo kies je naast comfort ook voor veiligheid.

Technische informatie

Naaldvilt wordt geproduceerd met vezels in plaats van garens. In een doorprikproces verweven we de vezels mechanisch met elkaar. We gebruiken naalden die weerhaakjes hebben waardoor de vezels in elkaar haken en er een non-woven materiaal ontstaat. Vandaar de naam ‘naaldvilt’.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?